09 февруари 2017

БЮФЕТЪ... МАЛКО СЪМИШЛЕНИЦИ, ДВЕ БИРИ И ЯКИ РЪЦЕ

Идеята Бюфетъ

Спонтанна и отдавна мечтана "...да си имаме нашето си място", споделя Вили, една от създателките на Бюфетъ. Малко съмишленици, две бири и яки ръце са необходимите съставки, за да бъде факт Бюфетъ. "Виждахме всичко в главите си и после започнеш ли, изникват едно след друго.", категорични са от Бюфетъ.

Дизайнът Бюфетъ

Случаен, събран от всякъде. "Търсихме уюта и внушението на дом. Ненужните за някой вещи, ставаха наш акцент - колело, кукли, обувки. Не е ли мястото, в което времето спира? Ето това наричаме спокойствие. Нашите „фенове“ ни носят някои неща, други откриваме в антиквариати, може би ви прави впечатление, че нямаме еднакви съдове...", с усмивка разказва за интериора една от създателките му. 


Кухнята Бюфетъ

Често чуван е израза "хубаво, но не е като на мама". Е, в Бюфетъ готви мама. Домашните изпитани рецепти, любовта и простотата на гозбите – една добра рецепта за вкусна храна. Има традиционните ястия, без префърцуненост и претенции, но пък с гарантирано качество и вкус.



Напитките Бюфетъ

Жадни ли сте? Само вдигнете ръка и от вода, през ракия, та чак до дежестив ще ви бъдат поднесени с усмивка. Голямо или малко - въпрос на личен избор! 




Бюфетъ е на ул. Екзарх Йосиф 44 и във Facebook
Работно време: 10:00–22:30
Запази си място на: 0878958303

текст: Яна Лазарова за Kitcneh of Tolik

Къде е купона тази вечер може да видиш и във Viber чата на Kitchen of Tolik

Няма коментари:

Публикуване на коментар